Smag til
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788799169221
Smag til er en madbog, og meget mere end en kogebog. Bogen handler om alle aspekter af maden. Råvarer, og indkøb, smag og duft, appetit og spisning.
Bogens kapitler giver mulighed for at plukke dér, hvor man har mest brug for inspiration. Man kan starte bagfra med opskrifterne eller læse bogen forfra og lære hvordan man bliver bedre til at lave mad og smage maden til, sådan som man kan lide den. Fra den første idé om aftensmaden til de sidste fem minutters tilsmagning.
Nogle kapitler er fokuserede på bestemte råvarer, andre på aroma og krydderier, men fælles for dem er opbygningen af det måltid, du smager til. Med praktiske anvisninger til hver del af måltidet. Både til den daglige mad, til fest og til store og små portioner. Bogen kan bevidstgøre såvel den erfarne madlaver og novicen, om hvad det er tilberedningsmetoder gør for smagen i maden. Og hvordan man kan sende maden i forskellige smagsretning, med ingredienser fra almindelige supermarkeder.
Bogen er skrevet af Christine Bille Nielsen, tidligere kok på bl.a. Era Ora og Søllerød kro og medforfatter på Vegetarisk Vellyst og Carsten Lunding som er madarkitekt med erfaring i at sætte ord på smag og tilsmagning i små og store køkkener og forfatter til Smagsdommene.
Bogens kapitler giver mulighed for at plukke dér, hvor man har mest brug for inspiration. Man kan starte bagfra med opskrifterne eller læse bogen forfra og lære hvordan man bliver bedre til at lave mad og smage maden til, sådan som man kan lide den. Fra den første idé om aftensmaden til de sidste fem minutters tilsmagning.
Nogle kapitler er fokuserede på bestemte råvarer, andre på aroma og krydderier, men fælles for dem er opbygningen af det måltid, du smager til. Med praktiske anvisninger til hver del af måltidet. Både til den daglige mad, til fest og til store og små portioner. Bogen kan bevidstgøre såvel den erfarne madlaver og novicen, om hvad det er tilberedningsmetoder gør for smagen i maden. Og hvordan man kan sende maden i forskellige smagsretning, med ingredienser fra almindelige supermarkeder.
Bogen er skrevet af Christine Bille Nielsen, tidligere kok på bl.a. Era Ora og Søllerød kro og medforfatter på Vegetarisk Vellyst og Carsten Lunding som er madarkitekt med erfaring i at sætte ord på smag og tilsmagning i små og store køkkener og forfatter til Smagsdommene.
Forfatter | Carsten Lunding, Christine Bille Nielsen |
---|---|
Forlag | Smagsdommerne |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 10. dec. 2011 |
Sideantal | 283 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 10. dec. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799169221 |
ISBN-10 | 8799169223 |
EAN | 9788799169221 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Artist | Ivan Ladefoged |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Henrik Freek |