61 licks af Martin Pilsmark
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788799645640
Nu kommer bogen om Restaurant no.61.
Bogen om maden, vinen, livet i restauranten, og historien om manden bag no.61, Martin Pilsmark, og hans drøm om et fransk inspireret Brasserie. Bogen indeholder opskrifter på 61 af de bedste retter gennem de sidste 4 år, og de fantastiske billeder er taget af den kendte fotograf Claes Bech-Poulsen. Det er den perfekte gave til kvinden og manden der har (næsten) alt.
Restaurant no. 61. Blev kåret som årets bedste Bistro/Brasserie i 2014 af Den Danske Spiseguide.
Bogen om maden, vinen, livet i restauranten, og historien om manden bag no.61, Martin Pilsmark, og hans drøm om et fransk inspireret Brasserie. Bogen indeholder opskrifter på 61 af de bedste retter gennem de sidste 4 år, og de fantastiske billeder er taget af den kendte fotograf Claes Bech-Poulsen. Det er den perfekte gave til kvinden og manden der har (næsten) alt.
Restaurant no. 61. Blev kåret som årets bedste Bistro/Brasserie i 2014 af Den Danske Spiseguide.
Forfatter | Casper Harboe, Martin Pilsmark |
---|---|
Forlag | Restaurant No. 61 |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 14. nov. 2014 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 220 |
Højde | 295 |
Dybde | 20 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 14. nov. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799645640 |
ISBN-10 | 8799645645 |
EAN | 9788799645640 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Claes Bech-Poulsen |