Alle tiders chokolade
78,75 kr
500
ISBN
9788792556011
Chokolade! I århundreder har mennesker overalt på jorden ladet
sig forføre af denne djævelsk delikate spise. Denne bog er især
beregnet til tryllerier i det hjemlige køkken og indeholder en række
uimodståelige chokoladeopskrifter. Der er afsnit om overdådige
chokoladekager, gâteaux, formkager og småkager. Og afsnit om fristende
varme- og kolde chokoladedesserter, slik og drikke.
Bogen indeholder også de grundlæggende tilberedningsmetoder og
dekorationsteknikker.
Alle opskrifterne er lette at følge, og anvender kun ingredienser
af højeste kvalitet, med vægten lagt på smagen og det synsmæssige
indtryk. Alle tiders Chokolade er en vidtfavnende vejviser til den
himmelske chokoladeverden.
Undertitel | Nemme og lækre opskrifter trin-for-trin |
---|---|
Forfatter | paul Schiøtt |
Forlag | Parragon |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. apr. 2004 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 1. sep. 2009 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788792556011 |
ISBN-10 | 8792556019 |
EAN | 9781405422468 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Paul Schiøtt |
Illustreret i farver/sh | Nej |