Alle tiders øl
248,75 kr
555
ISBN
9788756776165
Råvarer, vejr og humør kan alt sammen have indflydelse på det endelige resultat af en brygproces. Det fascinerer flere og flere ikke mindst Per Kølster, der har arbejdet med øl som foregangsmand siden 1999.
Øl er i disse år ved at blive genfødt som autentisk bryg, og med denne bog åbner Per Kølster øllets rige univers for læseren. Det er en fortælling om øllets vej helt fra råvarerne og til det færdige bryg, som vil appellere til alle øl entusiaster. Her kan man få en dybere indsigt i øllets natur, og den er henvendt til den, der eksperimenterer med selv at brygge og dyrke humle.
For at opfylde sin ambition om at skabe et godt håndbryg, var det nødvendigt for Per Kølster at drage ud for at opsøge nordiske bryggere, der hele tiden har holdt øllets årtusinder gamle kultur i hævd. Med sig på rejsen rundt til de meste vidunderlige afkroge af Skandinavien og Baltikum havde Per Kølster fotografen Stig Stasig, som har fastholdt stemninger fra turen, såvel som fra hjemmebryggeriet på Fuglebjerggaard
Slip smagsløgene fri og lad dem få del i Alle tiders øl. Til hverdag og fest, til frokost- og middagsborde, på fodboldtribuner, i kolonihaver, på værtshuse, til havebål og fester.
Øl er i disse år ved at blive genfødt som autentisk bryg, og med denne bog åbner Per Kølster øllets rige univers for læseren. Det er en fortælling om øllets vej helt fra råvarerne og til det færdige bryg, som vil appellere til alle øl entusiaster. Her kan man få en dybere indsigt i øllets natur, og den er henvendt til den, der eksperimenterer med selv at brygge og dyrke humle.
For at opfylde sin ambition om at skabe et godt håndbryg, var det nødvendigt for Per Kølster at drage ud for at opsøge nordiske bryggere, der hele tiden har holdt øllets årtusinder gamle kultur i hævd. Med sig på rejsen rundt til de meste vidunderlige afkroge af Skandinavien og Baltikum havde Per Kølster fotografen Stig Stasig, som har fastholdt stemninger fra turen, såvel som fra hjemmebryggeriet på Fuglebjerggaard
Slip smagsløgene fri og lad dem få del i Alle tiders øl. Til hverdag og fest, til frokost- og middagsborde, på fodboldtribuner, i kolonihaver, på værtshuse, til havebål og fester.
Forfatter | Per Kølster |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. mar. 2007 |
Sideantal | 239 |
Bredde | 217 |
Højde | 286 |
Dybde | 24 |
Vægt | 1165 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 27. mar. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756776165 |
ISBN-10 | 8756776160 |
EAN | 9788756776165 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |