Aurions bagebog
73,75 kr
500
ISBN
9788789019161
Godt brød af rene råvarer er næsten blevet et folkekrav. En af de første herhjemme, der startede med at lave gedigent brød, var Jørn Ussing Larsen i Bageriet Aurion i Hjørring.
Bageriet Aurion har i dag eget mølleri med vindmølle, og her bages kvalitetsbrød af biodynamisk dyrket korn, som gennem en skånsom formaling og videre behandling bliver til brød af en kvalitet, som sjældent ses mere.
I denne bog giver Jørn Ussing Larsen sine mange erfaringer fra Bageriet Aurion videre. Man kan nemlig sagtens bage disse dejlige brød i sit eget køkke. Forfatteren gennemgår hævemetoder som gær- og surdejshævning, honning-salthævning, hævning med bageferment m.v. Der gives en masse praktiske anvisninger og grundopskrifter, men Jørn ussing Larsen lægger vægt på at fremme fantasien hos hjemmebageren, og bogen giver rig mulighed for egne eksperimenter.
Bageriet Aurion har i dag eget mølleri med vindmølle, og her bages kvalitetsbrød af biodynamisk dyrket korn, som gennem en skånsom formaling og videre behandling bliver til brød af en kvalitet, som sjældent ses mere.
I denne bog giver Jørn Ussing Larsen sine mange erfaringer fra Bageriet Aurion videre. Man kan nemlig sagtens bage disse dejlige brød i sit eget køkke. Forfatteren gennemgår hævemetoder som gær- og surdejshævning, honning-salthævning, hævning med bageferment m.v. Der gives en masse praktiske anvisninger og grundopskrifter, men Jørn ussing Larsen lægger vægt på at fremme fantasien hos hjemmebageren, og bogen giver rig mulighed for egne eksperimenter.
Undertitel | fra korn til brød |
---|---|
Forfatter | Jørn Ussing Larsen |
Forlag | Olivia - Det grønne forlag |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1995 |
Sideantal | 111 |
Bredde | 134 |
Højde | 209 |
Dybde | 6 |
Vægt | 157 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 7. apr. 2004 |
Oplag | 2 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788789019161 |
ISBN-10 | 8789019164 |
EAN | 9788789019161 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |