Aurions bagebog

Af: Jørn Ussing Larsen
73,75 kr
500
ISBN
9788789019161
Godt brød af rene råvarer er næsten blevet et folkekrav. En af de første herhjemme, der startede med at lave gedigent brød, var Jørn Ussing Larsen i Bageriet Aurion i Hjørring.

Bageriet Aurion har i dag eget mølleri med vindmølle, og her bages kvalitetsbrød af biodynamisk dyrket korn, som gennem en skånsom formaling og videre behandling bliver til brød af en kvalitet, som sjældent ses mere.

I denne bog giver Jørn Ussing Larsen sine mange erfaringer fra Bageriet Aurion videre. Man kan nemlig sagtens bage disse dejlige brød i sit eget køkke. Forfatteren gennemgår hævemetoder som gær- og surdejshævning, honning-salthævning, hævning med bageferment m.v. Der gives en masse praktiske anvisninger og grundopskrifter, men Jørn ussing Larsen lægger vægt på at fremme fantasien hos hjemmebageren, og bogen giver rig mulighed for egne eksperimenter.
Specifikationer
Undertitel fra korn til brød
Forfatter Jørn Ussing Larsen
Forlag Olivia - Det grønne forlag
Indbinding Ingen
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. jan. 1995
Sideantal 111
Bredde 134
Højde 209
Dybde 6
Vægt 157
Første udgave 0
Oplagsdato 7. apr. 2004
Oplag 2
Udgave 3
ISBN-13 9788789019161
ISBN-10 8789019164
EAN 9788789019161
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.