Bål - mad og samvær

Af: Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
196,25 kr
På lager
ISBN
9788799293650
Bogen kan læses som en inspiration til at trække familie og venner med ud i naturen, ud til bålet hvor maden tilberedes i fællesskab. Den rummer en række lækre og utraditionnele opskrifter med forskellige tilberedningsmetoder, fra “portionsanretninger” bagt i saltdej over helstegt kylling til helstegt pattegris. Der er opskrifter på brød bagt i gryde og lækre desserter. Der er anvisning på, hvordan man laver en steg i en jordovn og en anvisning på, hvordan man for små midler kan lave sin egen pizzaovn. Bogen rummer også små beretninger fra besøg på bl.a. vikingemarkedet ved Moesgård og andre steder, hvor folk i fællesskab og med entusiasme laver mad over bål. Endelig får læseren også en indføring i kunsten at lave trækul og syde salt.
Specifikationer
Undertitel Inspiration til udeliv
Forfatter Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
Forlag Forlaget Niche
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 25. okt. 2012
Sideantal 112
Bredde 196
Højde 216
Dybde 13
Vægt 426
Første udgave 2012
Oplagsdato 25. okt. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799293650
ISBN-10 879929365X
EAN 9788799293650
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Lene Fruelund
Omslagsgrafiker Majken Hindø
Omslagsillustrator Lene Fruelind
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Lene Fruelund
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.