Bål - mad og samvær
196,25 kr
På lager
ISBN
9788799293650
Bogen kan læses som en inspiration til at trække familie og venner med ud i naturen, ud til bålet hvor maden tilberedes i fællesskab. Den rummer en række lækre og utraditionnele opskrifter med forskellige tilberedningsmetoder, fra “portionsanretninger” bagt i saltdej over helstegt kylling til helstegt pattegris. Der er opskrifter på brød bagt i gryde og lækre desserter. Der er anvisning på, hvordan man laver en steg i en jordovn og en anvisning på, hvordan man for små midler kan lave sin egen pizzaovn. Bogen rummer også små beretninger fra besøg på bl.a. vikingemarkedet ved Moesgård og andre steder, hvor folk i fællesskab og med entusiasme laver mad over bål. Endelig får læseren også en indføring i kunsten at lave trækul og syde salt.
Undertitel | Inspiration til udeliv |
---|---|
Forfatter | Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal |
Forlag | Forlaget Niche |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. okt. 2012 |
Sideantal | 112 |
Bredde | 196 |
Højde | 216 |
Dybde | 13 |
Vægt | 426 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 25. okt. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799293650 |
ISBN-10 | 879929365X |
EAN | 9788799293650 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Lene Fruelund |
Omslagsgrafiker | Majken Hindø |
Omslagsillustrator | Lene Fruelind |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Lene Fruelund |