Bag selv brød
268,75 kr
555
ISBN
9788761404411
5 enkle slags dej kan varieres til mere end 50 velsmagende brød, boller og kager.
Grundopskrifter på hvid dej, olivendej, brun dej, rugdej og sød dej.
Opskrifter på alle typer brød - fx landbrød, ciabatta, brødstænger, pizza, rugbrød, scones og boller med og uden fyld.
Lækkert tilbehør og fyld (fx pizzafyld, æblekompot og mandelcreme).
Alle opskrifter er uden tilsætningsstoffer.
Brødskole om redskaber, ælteteknik, hævning og bagetider.
Nemme trin for trin-anvisninger.
Grundopskrifter på hvid dej, olivendej, brun dej, rugdej og sød dej.
Opskrifter på alle typer brød - fx landbrød, ciabatta, brødstænger, pizza, rugbrød, scones og boller med og uden fyld.
Lækkert tilbehør og fyld (fx pizzafyld, æblekompot og mandelcreme).
Alle opskrifter er uden tilsætningsstoffer.
Brødskole om redskaber, ælteteknik, hævning og bagetider.
Nemme trin for trin-anvisninger.
Undertitel | 50 slags dej - 50 opskrifter |
---|---|
Forfatter | Richard Bertinet |
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. sep. 2006 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 231 |
Højde | 263 |
Dybde | 21 |
Vægt | 982 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 9. dec. 2008 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788761404411 |
ISBN-10 | 8761404411 |
EAN | 9788761404411 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Inge Bielefeldt |
Illustreret i farver/sh | Nej |