Bedstefars sildeopskrifter
168,75 kr
500
ISBN
9788711168059
Det er igen blevet populært at sætte hjemmelavede sild på frokost- og julebordet. Fritidsfiskeren fanger sildene selv; andre køber dem i kilovis på havnen eller hos fiskehandleren og atter andre nøjes med at hjemføre et beskedent glas sild i lage fra supermarkedet!
Men uanset hvordan man er kommet til sine sild, skal de syltes, steges eller marineres for at fortjene betegnelsen ""hjemmelavede"": Gravede sild; sild i de klassiske eddike-sukker marinader; sherrysild, sennepssild og karrysild; sildesalater; matjessild på hollandsk, tysk og svensk; krydrede bidesild samt et par spøjse specialiteter. Bedstefars sildeopskrifter har dem alle sammen med. Bogen er desuden en sand guldgrube af oplysninger om saltning, sukkersaltning og hurtigmodning af sild. Sidst i bogen er der foto-illustrerede anvisninger på kunsten at skære benfri sildefileter.
Men uanset hvordan man er kommet til sine sild, skal de syltes, steges eller marineres for at fortjene betegnelsen ""hjemmelavede"": Gravede sild; sild i de klassiske eddike-sukker marinader; sherrysild, sennepssild og karrysild; sildesalater; matjessild på hollandsk, tysk og svensk; krydrede bidesild samt et par spøjse specialiteter. Bedstefars sildeopskrifter har dem alle sammen med. Bogen er desuden en sand guldgrube af oplysninger om saltning, sukkersaltning og hurtigmodning af sild. Sidst i bogen er der foto-illustrerede anvisninger på kunsten at skære benfri sildefileter.
| Forfatter | Per Bergenholz |
|---|---|
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 21. okt. 2004 |
| Sideantal | 81 |
| Bredde | 175 |
| Højde | 211 |
| Dybde | 10 |
| Vægt | 327 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 21. okt. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711168059 |
| ISBN-10 | 8711168056 |
| EAN | 9788711168059 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





