Bedstefars sildeopskrifter
168,75 kr
500
ISBN
9788711168059
Det er igen blevet populært at sætte hjemmelavede sild på frokost- og julebordet. Fritidsfiskeren fanger sildene selv; andre køber dem i kilovis på havnen eller hos fiskehandleren og atter andre nøjes med at hjemføre et beskedent glas sild i lage fra supermarkedet!
Men uanset hvordan man er kommet til sine sild, skal de syltes, steges eller marineres for at fortjene betegnelsen ""hjemmelavede"": Gravede sild; sild i de klassiske eddike-sukker marinader; sherrysild, sennepssild og karrysild; sildesalater; matjessild på hollandsk, tysk og svensk; krydrede bidesild samt et par spøjse specialiteter. Bedstefars sildeopskrifter har dem alle sammen med. Bogen er desuden en sand guldgrube af oplysninger om saltning, sukkersaltning og hurtigmodning af sild. Sidst i bogen er der foto-illustrerede anvisninger på kunsten at skære benfri sildefileter.
Men uanset hvordan man er kommet til sine sild, skal de syltes, steges eller marineres for at fortjene betegnelsen ""hjemmelavede"": Gravede sild; sild i de klassiske eddike-sukker marinader; sherrysild, sennepssild og karrysild; sildesalater; matjessild på hollandsk, tysk og svensk; krydrede bidesild samt et par spøjse specialiteter. Bedstefars sildeopskrifter har dem alle sammen med. Bogen er desuden en sand guldgrube af oplysninger om saltning, sukkersaltning og hurtigmodning af sild. Sidst i bogen er der foto-illustrerede anvisninger på kunsten at skære benfri sildefileter.
Forfatter | Per Bergenholz |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. okt. 2004 |
Sideantal | 81 |
Bredde | 175 |
Højde | 211 |
Dybde | 10 |
Vægt | 327 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 21. okt. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711168059 |
ISBN-10 | 8711168056 |
EAN | 9788711168059 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |