Fiskeretter
278,75 kr
500
ISBN
9788741364544
Torsk i teriyaki med savojkål og mangosalat, karpe pocheret i øl, rødtungepakker, grillet ørred i avis, hummer i Grand Marnier- og kumquatsauce, djævlemuslinger ...
Gennem 95 opskrifter guider den engelske mesterkok og fiskeekspert Aldo Zilli os rundt i fiskeretternes forunderlige verden. Her er opskrifter på alt fra den genkendelige grillede laks til mere eksotiske retter som hajsteaks og østerstempura. Opskrifterne er trods den store variation alle overraskende enkle og lette at gå til og kan tilberedes på under en time.
Bogen er inddelt i fem kapitler, hvor hver fisketype præsenteres og forklares; den runde fisk (torsk, sej og kuller), fladfisken (skrubbe, pighvar, rødtunge), den fede fisk (makrel, laks, tun og ål), eksotiske fisk (papegøjefisk, barracuda, marlin) og skaldyr (rejer, hummer, østers). Der er vejledninger, gode råd og udførlige trin-for-trin foto-grafier af både rensning, udskæring og tilberedning af de forskellige fisketyper.
Fiskeretter er en inspirerende og lettilgængelig kogebog for alle os, der ønsker at give fisken mere plads i det daglige måltid og i mere festlige sammenhænge.
Aldo Zilli er mesterkokken bag fire populære restauranter i London. Han har desuden skrevet adskillige kogebøger og medvirket i madprogrammer på både tv og radio.
Gennem 95 opskrifter guider den engelske mesterkok og fiskeekspert Aldo Zilli os rundt i fiskeretternes forunderlige verden. Her er opskrifter på alt fra den genkendelige grillede laks til mere eksotiske retter som hajsteaks og østerstempura. Opskrifterne er trods den store variation alle overraskende enkle og lette at gå til og kan tilberedes på under en time.
Bogen er inddelt i fem kapitler, hvor hver fisketype præsenteres og forklares; den runde fisk (torsk, sej og kuller), fladfisken (skrubbe, pighvar, rødtunge), den fede fisk (makrel, laks, tun og ål), eksotiske fisk (papegøjefisk, barracuda, marlin) og skaldyr (rejer, hummer, østers). Der er vejledninger, gode råd og udførlige trin-for-trin foto-grafier af både rensning, udskæring og tilberedning af de forskellige fisketyper.
Fiskeretter er en inspirerende og lettilgængelig kogebog for alle os, der ønsker at give fisken mere plads i det daglige måltid og i mere festlige sammenhænge.
Aldo Zilli er mesterkokken bag fire populære restauranter i London. Han har desuden skrevet adskillige kogebøger og medvirket i madprogrammer på både tv og radio.
Undertitel | fra rejer til sværdfisk |
---|---|
Forfatter | Aldo Zilli |
Forlag | Thaning & Appel |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. jun. 2006 |
Sideantal | 143 |
Bredde | 216 |
Højde | 248 |
Dybde | 18 |
Vægt | 720 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788741364544 |
ISBN-10 | 8741364546 |
EAN | 9788741364544 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Tine Hovgaard Jørgensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |