Fiskeretter

Af: Aldo Zilli
278,75 kr
500
ISBN
9788741364544
Torsk i teriyaki med savojkål og mangosalat, karpe pocheret i øl, rødtungepakker, grillet ørred i avis, hummer i Grand Marnier- og kumquatsauce, djævlemuslinger ...
Gennem 95 opskrifter guider den engelske mesterkok og fiskeekspert Aldo Zilli os rundt i fiskeretternes forunderlige verden. Her er opskrifter på alt fra den genkendelige grillede laks til mere eksotiske retter som hajsteaks og østerstempura. Opskrifterne er trods den store variation alle overraskende enkle og lette at gå til og kan tilberedes på under en time.
Bogen er inddelt i fem kapitler, hvor hver fisketype præsenteres og forklares; den runde fisk (torsk, sej og kuller), fladfisken (skrubbe, pighvar, rødtunge), den fede fisk (makrel, laks, tun og ål), eksotiske fisk (papegøjefisk, barracuda, marlin) og skaldyr (rejer, hummer, østers). Der er vejledninger, gode råd og udførlige trin-for-trin foto-grafier af både rensning, udskæring og tilberedning af de forskellige fisketyper.

Fiskeretter er en inspirerende og lettilgængelig kogebog for alle os, der ønsker at give fisken mere plads i det daglige måltid og i mere festlige sammenhænge.

Aldo Zilli er mesterkokken bag fire populære restauranter i London. Han har desuden skrevet adskillige kogebøger og medvirket i madprogrammer på både tv og radio.
Specifikationer
Undertitel fra rejer til sværdfisk
Forfatter Aldo Zilli
Forlag Thaning & Appel
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 9. jun. 2006
Sideantal 143
Bredde 216
Højde 248
Dybde 18
Vægt 720
Første udgave 0
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788741364544
ISBN-10 8741364546
EAN 9788741364544
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Tine Hovgaard Jørgensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.