The Food and Cooking of Scandinavia
158,75 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9780754820635
256 sider, indbundet i formatet 28 x 23 cm, gennemillustreret. Opskrifter på 150 traditionelle retter fra Sverige, Norge og Danmark.
Indeholder afsnit om forretter, smørrebrød, fisk og skaldyr, kød og fjerkræ samt desserter og bagning - derudover 18 siders introduktion til det skandinaviske køkken.
Indeholder afsnit om forretter, smørrebrød, fisk og skaldyr, kød og fjerkræ samt desserter og bagning - derudover 18 siders introduktion til det skandinaviske køkken.
| Forfatter | Anna Mosesson |
|---|---|
| Forlag | Scanvik A/S |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | SVB |
| Udgivelsesdato | 15. okt. 2011 |
| Sideantal | 256 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2011 |
| Oplagsdato | 5. jan. 1 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| ISBN-13 | 9780754820635 |
| ISBN-10 | 0754820637 |
| EAN | 9780754820635 |
| Sprog | Engelsk |
| Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





