The Food and Cooking of Scandinavia

Af: Anna Mosesson
158,75 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9780754820635
256 sider, indbundet i formatet 28 x 23 cm, gennemillustreret. Opskrifter på 150 traditionelle retter fra Sverige, Norge og Danmark.

Indeholder afsnit om forretter, smørrebrød, fisk og skaldyr, kød og fjerkræ samt desserter og bagning - derudover 18 siders introduktion til det skandinaviske køkken.
Specifikationer
Forfatter Anna Mosesson
Forlag Scanvik A/S
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition SVB
Udgivelsesdato 15. okt. 2011
Sideantal 256
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2011
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 0
Udgave 0
ISBN-13 9780754820635
ISBN-10 0754820637
EAN 9780754820635
Sprog Engelsk
Orignalsprog Sproget kan ikke bestemmes
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.