The Food and Cooking of Scandinavia
158,75 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9780754820635
256 sider, indbundet i formatet 28 x 23 cm, gennemillustreret. Opskrifter på 150 traditionelle retter fra Sverige, Norge og Danmark.
Indeholder afsnit om forretter, smørrebrød, fisk og skaldyr, kød og fjerkræ samt desserter og bagning - derudover 18 siders introduktion til det skandinaviske køkken.
Indeholder afsnit om forretter, smørrebrød, fisk og skaldyr, kød og fjerkræ samt desserter og bagning - derudover 18 siders introduktion til det skandinaviske køkken.
Forfatter | Anna Mosesson |
---|---|
Forlag | Scanvik A/S |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | SVB |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2011 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9780754820635 |
ISBN-10 | 0754820637 |
EAN | 9780754820635 |
Sprog | Engelsk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |