Godt bryg, god mad, hc.
Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det er bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lyst øl til lyse tider og mørkt øl til mørke tider.
Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program.
Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser.
Forfatter | Carsten Berthelsen, Carsten Kyster |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 18. feb. 2015 |
Sideantal | 232 |
Bredde | 176 |
Højde | 246 |
Dybde | 23 |
Vægt | 724 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 18. feb. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711453469 |
ISBN-10 | 8711453460 |
EAN | 9788711453469 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |