Grønskolling
Johanne Mosgaard jonglerer hjemmevant med råvarer og tilberedningsmetoder i det veganske køkken, som hun selv har levet af de seneste 3 år. Som fuldtidsveganer har hun en dyb og inderlig passion for sund og smagsfuld mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måder at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på. Denne bog er fuld af spændende veganske opskrifter og gør op med det lidt triste og til tider nærmest frelste ry, det veganske køkken har. Her er fuld tryk på farver, smagsoplevelser og spændende konsistenser. Hvad enten du ønsker at leve den veganske livsstil fuldt ud eller bare ønsker at spise grønnere og sundere, så er der masser af inspiration at hente her. Alle retterne er nemme at lave med en smule køkkensnilde – og med råvarer, som kan købes i de fl este velassorterede dagligvarebutikker.
Om forfatteren: Johanne Moesgaard har i en årrække udbredt sin store viden om og passion for vegansk mad på sin blog Englerod. Her deler hun ivrigt opskrifter og spændende tilberedningsmetoder. Det er her, hendes mange følgere dagligt henter inspiration til en mere farverig og livsglad version af en vegansk livsstil.
Forfatter | Johanne Mosgaard |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. aug. 2016 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 180 |
Højde | 249 |
Dybde | 22 |
Vægt | 681 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 11. aug. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788740035179 |
ISBN-10 | 8740035174 |
EAN | 9788740035179 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |