Ægte glutenfri aftensmad

Af: Theresa Vangsøe
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740666205

Som glutenallergiker har man brug for en kogebog, der er meget mere end bare en bagebog med glutenfri opskrifter. Dér starter de fleste glutenallergikere, der lige har fundet ud af, at de må undvære alle de lækre brød og kager, de plejer at spise – i hvert fald i de gængse varianter. Derefter opdager man, hvor meget gluten der er i helt almindelig mad lige fra ketchup, madlavningsfløde og leverpostej til frikadeller, dressinger og meget mere.

Det er Theresa Vangsøes egen erfaring som mangeårig glutenallergiker, og derfor er hun nu aktuel med kogebogen Ægte glutenfri aftensmad, som opfølger til sine to populære bagebøger med glutenfri opskrifter.

Og Theresa Vangsøes opskrifter er ægte glutenfri.

Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri” er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man selv laver mad, kan man til aftensmaden få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise ‘ægte glutenfrit’, og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ‘ægte glutenfri’, når man stiller aftensmaden på bordet.

Bogens 50 opskrifter spænder vidt fra pizza, madtærter, lasagne, ravioli, frisk pasta, spaghetti carbonara, salater og kyllingenuggets til rødspætter med glutenfri (naturligvis) panering, desserter som jordbærtærte, tiramisu, roulade og meget, meget mere.

Specifikationer
Forfatter Theresa Vangsøe
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Mad og drikke osv., Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. feb. 2021
Sideantal 148
Bredde 196
Højde 256
Dybde 19
Vægt 706
Første udgave 2021
Oplagsdato 26. feb. 2021
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8740666204
EAN 9788740666205
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.