Gyldendals små kogebøger Svinekød
20,00 kr
Udgivelsen af bogen er desværre opgivet.
ISBN
9788702086331
Der er mange gode grunde til, at svinekød er det kød vi spiser mest af her i landet. Med sin milde smag fungerer det fint i selskab med krydderurter og krydderier og er velegnet til meget forskellige retter. – fra de helt lette og hurtige til de mere rustikke gryderetter, som skal stå og snurre i flere timer. Her er både klassiske og moderne retter; prøv fx:
· Skinkemignon med kokos og citron
· Stegt flæsk med persillesauce
· Pasta med fennikel og mørbradbøffer
· Skinkeschnitzler med persillepesto
Bente Nissen Lundsgaard er madskribent og står bag en lang række kogebøger. Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
Undertitel | udgivelse opgivet |
---|---|
Forfatter | Bente Nissen Lundsgaard |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jan. 2011 |
Sideantal | 61 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 1. jan. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Gyldendals små kogebøger |
ISBN-13 | 9788702086331 |
ISBN-10 | 8702086331 |
EAN | 9788702086331 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Clemenstrykkeriet A/S |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch |