Gyldendals små kogebøger Svinekød

Af: Bente Nissen Lundsgaard
20,00 kr
Udgivelsen af bogen er desværre opgivet.
ISBN
9788702086331
Der er mange gode grunde til, at svinekød er det kød vi spiser mest af her i landet. Med sin milde smag fungerer det fint i selskab med krydderurter og krydderier og er velegnet til meget forskellige retter. – fra de helt lette og hurtige til de mere rustikke gryderetter, som skal stå og snurre i flere timer. Her er både klassiske og moderne retter; prøv fx:   ·          Skinkemignon med kokos og citron ·          Stegt flæsk med persillesauce ·          Pasta med fennikel og mørbradbøffer ·          Skinkeschnitzler med persillepesto     Bente Nissen Lundsgaard er madskribent og står bag en lang række kogebøger. Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
Specifikationer
Undertitel udgivelse opgivet
Forfatter Bente Nissen Lundsgaard
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. jan. 2011
Sideantal 61
Bredde 0
Højde 0
Vægt 0
Første udgave 2003
Oplagsdato 1. jan. 2011
Oplag 1
Udgave 2
Serie Gyldendals små kogebøger
ISBN-13 9788702086331
ISBN-10 8702086331
EAN 9788702086331
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Clemenstrykkeriet A/S
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Tine Duch
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.