Lam & Får - en koge- og erfaringsbog
Erfaringerne fra tyve år med får - både på græs og i gryderne - er bogens to temaer. Der berettes levende om årets gang og praktiske gøremål med et fårehold. Og vi er med i køkkenet, hvor lam og får er basis for talrige kulinariske oplevelser. Inspirationen til mange af retterne er hentet på Balkan og i Kaukasus, hvor der er stolte traditioner for at lave mad med lamme- og fårekød. Opskrifterne er blevet til ud fra et ønske om, at vi også på vores breddegrader udnytter og udvikler de mange smagsmuligheder, der er i lam og får. Billederne er taget af Kurt Larsen. Kjeld Bjørnager har tidligere skrevet kogebøgerne "Balkanmad fra Bulgarien" og "Russisk mad". Den russiske kunstner Andrei Kolkoutine har til denne bog skabt en serie malerier, der i et let og poetisk billedsprog fortæller om fårenes liv, deres oplevelser med hinanden og naturen.
Forfatter | Kjeld Bjørnager |
---|---|
Forlag | Klematis |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. dec. 2011 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 227 |
Højde | 245 |
Dybde | 16 |
Vægt | 702 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 16. dec. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788764107715 |
ISBN-10 | 876410771X |
EAN | 9788764107715 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Andrei Kolkoutine |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Kurt Larsen |