Heibergs søde tand
298,75 kr
555
ISBN
9788711332689
Desserternes mester, Morten Heiberg, giver dig sine allerbedste opskrifter på mousse, creme brûlée, tiramisu, fromage samt kager i massevis: Macarons, eclairs, pavlova, marengs, kokostoppe, lagkager, tærter og ikke mindst konfekt, trøffelkugler og flødeboller.
Bogen indeholder lækkert præsenterede opskrifter med masser af fantastiske fotos, detaljerede beskrivelser af fremgangsmåder og alt hvad du har brug for af viden og teknikker til at fremstille de forskellige typer desserter.
Forfatter | Morten Heiberg |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. sep. 2014 |
Sideantal | 191 |
Bredde | 199 |
Højde | 256 |
Dybde | 19 |
Vægt | 808 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 25. sep. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711332689 |
ISBN-10 | 8711332689 |
EAN | 9788711332689 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |