Hvordan man bliver et madøre
Anne Caroline Skov ved det, for hun har hele barndommen igennem siddet på en høj køkkenskammel under vinduet i mormors køkken og duftet, mærket og smagt. Nu har hun skrevet ‘Hvordan man bliver et madøre – håndbog i råvarer’, en kombineret shoppeguide og madleksikon. En bog man bør have inden for rækkevide, når indkøbssedlen skal skrives og opslået ved siden af kogebogen, når de kulinariske bølger går højt i køkkenet. For selv den mest avancerede gourmetmiddag bliver aldrig bedre end de råvarer den består af.
I denne bog hjælper Anne Caroline Skov os med at tage et kvalificeret valg og blive en mere bevidst forbruger. For en lang række madvarer får vi hjælp til at vælge ud på hylderne i supermarkedet: Hvornår er den billigste variant lige så god som den dyre? Hvornår kan man smage forskel på økologi og ikke-økologi? Hvordan vælger jeg frugt og grønt, der ikke er halvfordærvet allerede inden jeg er kommet hjem? Og hvilket kød bør jeg købe hos slageren? Resultatet bliver bedre og billigere mad.
Forfatter | Anne Caroline Skov |
---|---|
Forlag | Clockwise |
Indbinding | Paperback |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. okt. 2010 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 28. okt. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788792326072 |
EAN | 9788792326072 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |