Hvordan man bliver et madøre

Af: Anne Caroline Skov
168,75 kr
557
ISBN
9788792326072

Anne Caroline Skov ved det, for hun har hele barndommen igennem siddet på en høj køkkenskammel under vinduet i mormors køkken og duftet, mærket og smagt. Nu har hun skrevet ‘Hvordan man bliver et madøre – håndbog i råvarer’, en kombineret shoppeguide og madleksikon. En bog man bør have inden for rækkevide, når indkøbssedlen skal skrives og opslået ved siden af kogebogen, når de kulinariske bølger går højt i køkkenet. For selv den mest avancerede gourmetmiddag bliver aldrig bedre end de råvarer den består af.

I denne bog hjælper Anne Caroline Skov os med at tage et kvalificeret valg og blive en mere bevidst forbruger. For en lang række madvarer får vi hjælp til at vælge ud på hylderne i supermarkedet: Hvornår er den billigste variant lige så god som den dyre? Hvornår kan man smage forskel på økologi og ikke-økologi? Hvordan vælger jeg frugt og grønt, der ikke er halvfordærvet allerede inden jeg er kommet hjem? Og hvilket kød bør jeg købe hos slageren? Resultatet bliver bedre og billigere mad.

Specifikationer
Forfatter Anne Caroline Skov
Forlag Clockwise
Indbinding Paperback
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 28. okt. 2010
Sideantal 0
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 28. okt. 2010
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788792326072
EAN 9788792326072
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.