Smørrebrød i Danmark

Af: Ole Troelsø
247,50 kr
37
ISBN
9788799551606
Smørrebrød i Danmark fortæller hele historien om hvordan smørrebrødet udviklede sig fra det daglige brød for den jævne dansker til at blive en celeber luksusspise i 1890’ernes København. Om dets storhedstid op gennem 1900-tallet, til dets fald i 1970’erne og endelig til dets renæssance i vore dage.
Smørrebrødet kom stærkt tilbage som kulinarisk specialitet omkring 2006 i København, og nu slår det igennem over hele landet, ligesom det er begyndt at få international bevågenhed. 

Her hjemme er der kommet seriøse og ambitiøse smørrebrødsrestauranter i bl.a. Esbjerg, Odense, Vejle og Århus. Disse nye og en perlerække af de bedste gamle og nye københavnerrestauranter portrætteres i bogen, med stor vægt på at lade menneskene bag smørrebrødet komme til orde. 

Læseren vil nyde godt af forfatterens unikke indsigt i smørrebrødsverdenen, en indsigt han har erhvervet gennem en 46 år lang kærlighedsaffære med det højt belagte smørrebrød.

Gennem “Smørrebrød i Danmark - stederne, stykkerne og historien,” vil læseren opleve, at smørrebrødsverdenen er stærkt forskelligartet og facetteret.

Derfor er restaurantportrætterne opdelt i kategorier som Modernisterne, Klassikerne og Den gamle skole.
Specifikationer
Undertitel Stederne, stykkerne og historien
Forfatter Ole Troelsø
Forlag Forlaget Lucullus
Indbinding Indbundet
Thema koder Serviceerhverv
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. sep. 2012
Sideantal 160
Bredde 179
Højde 247
Dybde 19
Vægt 724
Første udgave 2012
Oplagsdato 18. sep. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799551606
ISBN-10 8799551608
EAN 9788799551606
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Bi Skaarup og Claus Meyer
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Ole Troelsø
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.