Kokkens bog om SUPPER
0,00 kr
503
ISBN
9788778573094
Over 200 supper med lækre, inspirerende fotos.
En samling spændende supper fra hele verden.
Fra klassisk Fransk vichssoise til Ungarnsk syrlig kirsebær; fra fyrig Thai-suppe og Syrlig rejesuppe til kraftig Italiensk minestrone; fra krydret Indisk kød- og bærsuppe til Amerikansk legeret østerssuppe.
Alle former for supper, herunder afkølede, legerede, kraftige, eksotiske, krydrede, frugtbaserede, styrkende og overdådige.
Den lettilgængelige præsentation med trin-for-trin opskrifter gør det muligt at lave den perfekte bouillon og bogen foreslår garneringer, der giver suppen et professionelt præg.
En samling spændende supper fra hele verden.
Fra klassisk Fransk vichssoise til Ungarnsk syrlig kirsebær; fra fyrig Thai-suppe og Syrlig rejesuppe til kraftig Italiensk minestrone; fra krydret Indisk kød- og bærsuppe til Amerikansk legeret østerssuppe.
Alle former for supper, herunder afkølede, legerede, kraftige, eksotiske, krydrede, frugtbaserede, styrkende og overdådige.
Den lettilgængelige præsentation med trin-for-trin opskrifter gør det muligt at lave den perfekte bouillon og bogen foreslår garneringer, der giver suppen et professionelt præg.
Undertitel | alle de supper du kan få brug for, i én inspirerende samling |
---|---|
Forfatter | Debra Mayhew |
Forlag | Atelier |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. okt. 2000 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 176 |
Højde | 228 |
Dybde | 22 |
Vægt | 846 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 5. okt. 2000 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778573094 |
ISBN-10 | 8778573092 |
EAN | 9788778573094 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Sigga Grauenbøl |
Illustreret i farver/sh | Nej |