Lauras gæstebud
298,75 kr
554
ISBN
9788779536401
Skru tankerne tilbage til familien Varnæs i Matador. Maden blev tilberedt fra bunden
- hver eneste dag - og både indkøb, opvask, rengøring og planlægning blev ordnet. Ja, helt korrekt - af Laura. Familiens fantastiske og uundværlige kokkepige.
Hvem kunne ikke tænke sig en Laura i sit køkken?
Det kan vi ikke stille læseren i udsigt, men vi kan derimod tilbyde en lang række opskrifter på de velsmagende retter, Laura lavede i sit uovertrufne køkken. Både suppe, steg, dessert og så naturligvis kager, som byens fruer fik serveret til eftermiddagsteen hos fru bankdirektør Maude Varnæs. Alt sammen samlet i bogen Lauras gæstebud.
Lise Nørgaard fortæller om Lauras rolle og baggrund. Hun supplerer med underholdende anekdoter om Matadortidens mad og middage samt takt og tone. Elin Reimer krydrer med anekdoter fra rollen som Laura og om optagelserne til Matador. Sammen har de skabt en kvinde, som vi alle elsker og aldrig glemmer.
Bogens opskrifter er leveret af Conditori La Glace og Restaurant Lauras Køkken.
Der er anekdoter fra Matadortiden og gode råd om rengøring, borddækning, bordets regler og råd ved selskabelighed.
- hver eneste dag - og både indkøb, opvask, rengøring og planlægning blev ordnet. Ja, helt korrekt - af Laura. Familiens fantastiske og uundværlige kokkepige.
Hvem kunne ikke tænke sig en Laura i sit køkken?
Det kan vi ikke stille læseren i udsigt, men vi kan derimod tilbyde en lang række opskrifter på de velsmagende retter, Laura lavede i sit uovertrufne køkken. Både suppe, steg, dessert og så naturligvis kager, som byens fruer fik serveret til eftermiddagsteen hos fru bankdirektør Maude Varnæs. Alt sammen samlet i bogen Lauras gæstebud.
Lise Nørgaard fortæller om Lauras rolle og baggrund. Hun supplerer med underholdende anekdoter om Matadortidens mad og middage samt takt og tone. Elin Reimer krydrer med anekdoter fra rollen som Laura og om optagelserne til Matador. Sammen har de skabt en kvinde, som vi alle elsker og aldrig glemmer.
Bogens opskrifter er leveret af Conditori La Glace og Restaurant Lauras Køkken.
Der er anekdoter fra Matadortiden og gode råd om rengøring, borddækning, bordets regler og råd ved selskabelighed.
Forfatter | Lise Nørgaard |
---|---|
Forlag | DR Multimedie |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 3. nov. 2004 |
Sideantal | 181 |
Bredde | 177 |
Højde | 250 |
Dybde | 17 |
Vægt | 648 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. dec. 2004 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779536401 |
ISBN-10 | 8779536409 |
EAN | 9788779536401 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |