Lauterbach og det der smager
368,75 kr
500
ISBN
9788761403025
I og det der smager serveres naturligvis både kød, fisk, fjerkræ og desserter. Men det er ikke mindst grøntsagstilbehøret, som har Lauterbachs store opmærksomhed. Det er der, årstidernes mulighed for råvarevariationer og smagsnuancer virkelig kan komme til udfoldelse og give måltidet fylde. Der, hvor vi smager sæsonerne.
Forfatter | Erwin Lauterbach |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. nov. 2002 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 14. nov. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788761403025 |
ISBN-10 | 8761403024 |
EAN | 9788761403025 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |