Mad i mikroovn
198,75 kr
500
ISBN
9788711167793
Bogen giver en grundig vejledning i, hvordan man laver mad i en mikroovn. De fleste retter er hurtigere og nemmere at tilberede i mikroovn end på traditionel vis på komfuret. Men der er også andre fordele: Maden kan tilberedes direkte i serveringsskålen eller på tallerkenen. Desuden bevares råvarernes smag og vitaminindhold bedre ved denne tilberedningsmetode. Og så kan man lave al slags mad i mikroovnen, lige fra bagte kartofler til mørbrad.
Mange mikroovne har grill, varmluft, dampkogning, defrost-program med mere.
I Mad i mikroovn får du at vide, hvordan du kan kombinere og udnytte ovnens funktioner på den bedste måde. Især grøntsager og fisk egner sig fint til at blive tilberedt i mikroovn, og derfor er der mange opskrifter med netop den type råvarer i bogen, men du finder også gode retter med kød og fjerkræ.
Små portioner syltetøj og marmelade laves også let i mikroovnen - og det samme gør
karameller!
Mange mikroovne har grill, varmluft, dampkogning, defrost-program med mere.
I Mad i mikroovn får du at vide, hvordan du kan kombinere og udnytte ovnens funktioner på den bedste måde. Især grøntsager og fisk egner sig fint til at blive tilberedt i mikroovn, og derfor er der mange opskrifter med netop den type råvarer i bogen, men du finder også gode retter med kød og fjerkræ.
Små portioner syltetøj og marmelade laves også let i mikroovnen - og det samme gør
karameller!
| Forlag | Aschehoug |
|---|---|
| Indbinding | Ingen |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 11. sep. 2004 |
| Sideantal | 96 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1901 |
| Oplagsdato | 11. sep. 2006 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711167793 |
| ISBN-10 | 8711167793 |
| EAN | 9788711167793 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | swe |
| Oversætter | Vibeke Fode |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





