Mad i mikroovn
198,75 kr
500
ISBN
9788711167793
Bogen giver en grundig vejledning i, hvordan man laver mad i en mikroovn. De fleste retter er hurtigere og nemmere at tilberede i mikroovn end på traditionel vis på komfuret. Men der er også andre fordele: Maden kan tilberedes direkte i serveringsskålen eller på tallerkenen. Desuden bevares råvarernes smag og vitaminindhold bedre ved denne tilberedningsmetode. Og så kan man lave al slags mad i mikroovnen, lige fra bagte kartofler til mørbrad.
Mange mikroovne har grill, varmluft, dampkogning, defrost-program med mere.
I Mad i mikroovn får du at vide, hvordan du kan kombinere og udnytte ovnens funktioner på den bedste måde. Især grøntsager og fisk egner sig fint til at blive tilberedt i mikroovn, og derfor er der mange opskrifter med netop den type råvarer i bogen, men du finder også gode retter med kød og fjerkræ.
Små portioner syltetøj og marmelade laves også let i mikroovnen - og det samme gør
karameller!
Mange mikroovne har grill, varmluft, dampkogning, defrost-program med mere.
I Mad i mikroovn får du at vide, hvordan du kan kombinere og udnytte ovnens funktioner på den bedste måde. Især grøntsager og fisk egner sig fint til at blive tilberedt i mikroovn, og derfor er der mange opskrifter med netop den type råvarer i bogen, men du finder også gode retter med kød og fjerkræ.
Små portioner syltetøj og marmelade laves også let i mikroovnen - og det samme gør
karameller!
Forlag | Aschehoug |
---|---|
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. sep. 2004 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1901 |
Oplagsdato | 11. sep. 2006 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711167793 |
ISBN-10 | 8711167793 |
EAN | 9788711167793 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Vibeke Fode |
Illustreret i farver/sh | Nej |