Mad i mikroovn

198,75 kr
500
ISBN
9788711167793
Bogen giver en grundig vejledning i, hvordan man laver mad i en mikroovn. De fleste retter er hurtigere og nemmere at tilberede i mikroovn end på traditionel vis på komfuret. Men der er også andre fordele: Maden kan tilberedes direkte i serveringsskålen eller på tallerkenen. Desuden bevares råvarernes smag og vitaminindhold bedre ved denne tilberedningsmetode. Og så kan man lave al slags mad i mikroovnen, lige fra bagte kartofler til mørbrad.
Mange mikroovne har grill, varmluft, dampkogning, defrost-program med mere.
I Mad i mikroovn får du at vide, hvordan du kan kombinere og udnytte ovnens funktioner på den bedste måde. Især grøntsager og fisk egner sig fint til at blive tilberedt i mikroovn, og derfor er der mange opskrifter med netop den type råvarer i bogen, men du finder også gode retter med kød og fjerkræ.
Små portioner syltetøj og marmelade laves også let i mikroovnen - og det samme gør
karameller!
Specifikationer
Forlag Aschehoug
Indbinding Ingen
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 11. sep. 2004
Sideantal 96
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1901
Oplagsdato 11. sep. 2006
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788711167793
ISBN-10 8711167793
EAN 9788711167793
Sprog dan
Orignalsprog swe
Oversætter Vibeke Fode
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.