Mad med hjerte og fornuft 3

Af: Suzy Wengel og Ida Holm
178,75 kr
På lager
ISBN
9788799775873
Denne tredje bog viser dig, hvor nemt det er at tænke grøntsager ind i alle dagens måltider, også de hurtige ’to go-måltider’. Og kagerne? Dem skal du selvfølgelig heller ikke snydes for. Selv de kan gøres ’grønne’ og dermed mere sunde. 

Fra Indledningen:
Bogen gør det nemt for dig at variere dit indtag af grøntsager. Vi vil gerne inspirere dig til at spise både de fine og de grove, både de grønne, de røde, de hvide og de gule – som rå, stegte, bagte eller kogte.

Det handler ikke om at spise flere grøntsager, end du har lyst til. I Sense har vi den ene regel, at to ud af tre daglige hovedmåltider skal bestå af grøntsager, proteiner, fedtstoffer og eventuelt stivelse og/eller frugt – tilsammen en mængde, som mætter i fem til seks timer. Det betyder, at du fint kan spise et måltid uden grøntsager, så længe du får dem til de to øvrige måltider i løbet af dagen.

Bogen indeholder også vegetarretter. Når man kender Sense-systemet, vil man vide, at man altid kan erstatte animalske proteiner med vegetabilske proteiner. Helt konkret betyder det, at for eksempel en steak kan erstattes af en stor håndfuld edamamebønner. Men det omvendte kan også fint lade sig gøre. Dermed kan vegetarretterne bruges af kødelskere ved blot at erstatte bælgfrugterne helt eller delvist med kød, fjerkræ eller fisk. Lad dig inspirere af bogens mange fine opskrifter!

Opskrifterne er tilsat en god mængde fedt for at få den bedste smag frem i grøntsagerne. I vores verden smager en ret med smørstegte asparges bare bedre end en fedtfattig udgave af retten. En fed sauce, en pesto eller en klat kryddersmør gør også underværker for smagen af de gode grøntsager.

De fleste retter i denne bog er helhedsmåltider: De svarer til fyldte eller næsten fyldte Sense-spisekasser. Sammensætningen i måltiderne sikrer god mæthed og et stabilt blodsukker – to ting, som er vigtige i forhold til en sund livsstil med en tilpas mængde kalorier.
Specifikationer
Undertitel Mere grønt
Forfatter Suzy Wengel og Ida Holm
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Diæter og slankekure, Specielle diæter
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 27. dec. 2016
Sideantal 124
Bredde 170
Højde 240
Dybde 15
Vægt 550
Første udgave 2016
Oplagsdato 4. aug. 2017
Oplag 2
Udgave 1
Serie Mad med hjerte og fornuft
ISBN-13 9788799775873
ISBN-10 8799775842
EAN 9788799775873
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Skovdal Nordic
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.