Mad med smag
0,00 kr
500
ISBN
9788711163436
Løg, tomater, citroner, æbler, vin og vineddike samt chokolade - seks geniale råvarer, som hver især tilfører maden deres egen, unikke smag og samtidig fungerer som hovedingredienser i en lang række retter.
De hører alle til kategorien basisråvarer. De er nemme at arbejde med og har utroligt mange anvendelsesmuligheder.
Bogens opskrifter kommer godt rundt om hver enkelt råvare og viser, hvordan du kan udnytte råvarens særlige smagskvaliteter i både det salte og det søde køkken.
De hører alle til kategorien basisråvarer. De er nemme at arbejde med og har utroligt mange anvendelsesmuligheder.
Bogens opskrifter kommer godt rundt om hver enkelt råvare og viser, hvordan du kan udnytte råvarens særlige smagskvaliteter i både det salte og det søde køkken.
Forfatter | Tina Jørstian |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2002 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 213 |
Højde | 265 |
Dybde | 10 |
Vægt | 591 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. okt. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711163436 |
ISBN-10 | 8711163437 |
EAN | 9788711163436 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |