Middag med Jamie
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788711183632
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg.
Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning.
Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere?
Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002).
Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning.
Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere?
Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002).
Forfatter | Jamie Oliver |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jun. 2006 |
Sideantal | 321 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jun. 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788711183632 |
ISBN-10 | 8711183632 |
EAN | 9788711183632 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lene Ewald Hesel |
Illustreret i farver/sh | Nej |