Modern Danish Cooking
198,75 kr
På lager
ISBN
9788717043640
Dansk madtradition har udviklet sig rivende de sidste 20 år, og Danmark er for alvor kommet på verdenskortet med ’Ny nordisk mad’ og restauranter som Noma.
Lynn Andersen – kendt som forfatter til den store succes Dining with the Danes – samt en lang række andre kogebøger, har i denne nye udgivelse på engelsk sat sig for at bygge bro mellem de gamle traditioner og de helt nye danske madtendenser.
Her anvendes hovedsageligt ingredienser, som er lokale for Danmark, men under hensyntagen til, at det også er produkter, som kan anskaffes i f.eks. USA. Der er lagt vægt på at bruge årstidens produkter, og at maden er sund, indbydende og spændende.
Opskrifterne er tænkt som inspiration til alle udlændinge, som gerne vil lave moderne dansk mad, men som vil have opskrifter, der er overskuelige og til at bruge for almindelige mennesker i dagligdagen.
Forfatter | Lynn Andersen |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 3. apr. 2014 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 208 |
Højde | 236 |
Dybde | 17 |
Vægt | 578 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 3. apr. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043640 |
ISBN-10 | 8717043646 |
EAN | 9788717043640 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |