Modern Danish Cooking
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717043640
Dansk madtradition har udviklet sig rivende de sidste 20 år; og Danmark er for alvor kommet på verdenskortet med ’Ny nordisk mad’ og restauranter som Noma. Lynn Andersen – kendt som forfatter til den store succes Dining with the Danes – samt en lang række andre kogebøger; har i denne nye udgivelse på engelsk sat sig for at bygge bro mellem de gamle traditioner og de helt nye danske madtendenser.Her anvendes hovedsageligt ingredienser; som er lokale for Danmark; men under hensyntagen til; at det også er produkter; som kan anskaffes i f.eks. USA. Der er lagt vægt på at bruge årstidens produkter; og at maden er sund; indbydende og spændende.Opskrifterne er tænkt som inspiration til alle udlændinge; som gerne vil lave moderne dansk mad; men som vil have opskrifter; der er overskuelige og til at bruge for almindelige mennesker i dagligdagen.
| Forfatter | Lynn Andersen |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 3. apr. 2014 |
| Sideantal | 120 |
| Bredde | 208 |
| Højde | 236 |
| Dybde | 17 |
| Vægt | 578 |
| Første udgave | 2014 |
| Oplagsdato | 3. apr. 2014 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717043640 |
| ISBN-10 | 8717043640 |
| EAN | 9788717043640 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




