Om vin og mad og hvad der virker

Af: Martin Nordkvist
148,75 kr
555
ISBN
9788711353325

Hvad skal vi drikke til maden på lørdag? Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?

Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad.

 Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.

Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.

Specifikationer
Forfatter Martin Nordkvist
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Vin, Spiritus & Øl
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 31. okt. 2013
Sideantal 224
Bredde 127
Højde 207
Dybde 23
Vægt 372
Første udgave 0
Oplagsdato 31. okt. 2013
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711353325
ISBN-10 8711353325
EAN 9788711353325
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.