Renæssancemad
228,75 kr
Mangler pt.
ISBN
9788702047042
Underholdende, kulturhistorisk kogebog, der tager udgangspunkt i en bryllupsfest Christian 4. holdt for sin søn i 1634. Øjenvidneberetninger, råvarelister og opskrifter giver mulighed for at genskabe både den overvældende festmad og renæssancens hverdagsretter i det moderne køkken.
| Undertitel | Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid |
|---|---|
| Forfatter | Bi Skaarup |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 12. jun. 2006 |
| Sideantal | 155 |
| Bredde | 175 |
| Højde | 252 |
| Dybde | 16 |
| Vægt | 624 |
| Første udgave | 2006 |
| Oplagsdato | 24. maj 2013 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788702047042 |
| ISBN-10 | 8702047042 |
| EAN | 9788702047042 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





