Renæssancemad
228,75 kr
På lager
ISBN
9788702047042
Underholdende, kulturhistorisk kogebog, der tager udgangspunkt i en bryllupsfest Christian 4. holdt for sin søn i 1634. Øjenvidneberetninger, råvarelister og opskrifter giver mulighed for at genskabe både den overvældende festmad og renæssancens hverdagsretter i det moderne køkken.
Undertitel | Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid |
---|---|
Forfatter | Bi Skaarup |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 12. jun. 2006 |
Sideantal | 155 |
Bredde | 175 |
Højde | 252 |
Dybde | 16 |
Vægt | 624 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 24. maj 2013 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702047042 |
ISBN-10 | 8702047042 |
EAN | 9788702047042 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |