Renæssancemad
Af: Bi Skaarup
228,75 kr
Mangler pt.
ISBN
9788702047042
Underholdende, kulturhistorisk kogebog, der tager udgangspunkt i en bryllupsfest Christian 4. holdt for sin søn i 1634. Øjenvidneberetninger, råvarelister og opskrifter giver mulighed for at genskabe både den overvældende festmad og renæssancens hverdagsretter i det moderne køkken.
Undertitel | Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid |
---|---|
Forfatter | Bi Skaarup |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 12. jun. 2006 |
Sideantal | 155 |
Bredde | 175 |
Højde | 252 |
Dybde | 16 |
Vægt | 624 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 24. maj 2013 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702047042 |
ISBN-10 | 8702047042 |
EAN | 9788702047042 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1348 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788702047042 | ![]() |
ISBN | 87-02-04704-7 | |
BOPISBN13 | 9788702047042 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Renæssancemad | ![]() |
Varetekst | Skaarup: Renæssancemad | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Renæssancemad | |
Undertitel | opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.´s tid | |
EkspeditionsVaretekst | Renæssancemad | ![]() |
BookScan-Titel | Renæssancemad | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | madkultur ¤historie¤renæssance ¤Danmark ¤opskrifter ¤1600-1699 | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Kulturhistorie om mad og spisevaner fra 1600-tallet med opskrifter fra tiden, delt op efter fødeemner: fisk, kød, grøntsager, æg, desserter, kager og drikkevarer | |
Forlagstekst | Med udgangspunkt i Christian 4`s store bryllupsfest for sin søn i 1634, fortæller Bi Skaarup underholdende kulturhistorie om datidens mad, drikke og spisevaner. Bogen er endvidere fyldt med spændende opskrifter fra tiden, med nutidige anvisninger på, hvordan man kan lave datidens retter i dag. Og her er ikke bare tale om museumsmad, men bl. a lækre fiskeretter, postejer og desserttærter med mandler og frugt. | ![]() |
ForlagsNavn | Gyldendal | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag | |
DiverseOphavsangivelser | Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen | ![]() |
ForfatterFødselsår | 1953 | ![]() |
Forfatterefternavn | Skaarup | ![]() |
Forfatterfornavn | Bi | ![]() |
Bredde | 175 | ![]() |
Dybde | 16 | ![]() |
Højde | 252 | ![]() |
Vægt | 624 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 152 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2013-06-17 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.109 | |
ThemaKode | WBA | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 628 097 4 | |
FørsteUdgivÅr | 2006 | |
Oplag | 2 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2006 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2006 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2013-05-30 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2006-06-12 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | und | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2005-12-23 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-10-30 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20060713090231 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Narayana Press, Gylling | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200630 SFD200630 | |
Udgivelsesår | 2006 |
Bøger i samme varegruppe: