Sødt uden sukker
168,75 kr
500
ISBN
9788717039476
En bog om sødemidler med spændende opskrifter
Oplever du også, at det kan være svært at tabe sig, og har du også prøvet at være på kur, men måtte opgive, fordi du blev fristet af kager, is og slik? Eller er du en af dem, der bare gerne vil kunne spise muffins, chokolademousse og kanelsnegle med god samvittighed?
Sødt uden sukker henvender sig til dig, der gerne vil tilfredsstille den søde tand - uden at tage på. Bogen fortæller, hvordan du undgår de overflødige kalorier, hvis du erstatter sukker med kunstige sødemidler, når trangen til det søde melder sig.
Alternative sødemidler har i årevis været udskældt i medierne. Denne bog går bag om de myter, som afholder mange af os fra at bruge de kunstige sødemidler, og ser på, hvorfor de kaldes kunstige. Sødt uden sukker beskriver detaljeret de kunstige sødemidler, så du lærer, hvad de indeholder, og hvordan du helt ufarligt kan bruge dem, når du går i gang med forfatternes lækre opskrifter på søde desserter, snacks og kager uden sukker.
Flemming Hagen Gregersen (f. 1963) og Rikke Fog Bach (f. 1972) arbejder begge med kostvejledning, diætbehandling og sundhedsoplysning og har skrevet denne bog efter selv at have erfaret, hvordan man undgår de ekstra kilo på kroppen ved at spise sødt uden sukker.
Oplever du også, at det kan være svært at tabe sig, og har du også prøvet at være på kur, men måtte opgive, fordi du blev fristet af kager, is og slik? Eller er du en af dem, der bare gerne vil kunne spise muffins, chokolademousse og kanelsnegle med god samvittighed?
Sødt uden sukker henvender sig til dig, der gerne vil tilfredsstille den søde tand - uden at tage på. Bogen fortæller, hvordan du undgår de overflødige kalorier, hvis du erstatter sukker med kunstige sødemidler, når trangen til det søde melder sig.
Alternative sødemidler har i årevis været udskældt i medierne. Denne bog går bag om de myter, som afholder mange af os fra at bruge de kunstige sødemidler, og ser på, hvorfor de kaldes kunstige. Sødt uden sukker beskriver detaljeret de kunstige sødemidler, så du lærer, hvad de indeholder, og hvordan du helt ufarligt kan bruge dem, når du går i gang med forfatternes lækre opskrifter på søde desserter, snacks og kager uden sukker.
Flemming Hagen Gregersen (f. 1963) og Rikke Fog Bach (f. 1972) arbejder begge med kostvejledning, diætbehandling og sundhedsoplysning og har skrevet denne bog efter selv at have erfaret, hvordan man undgår de ekstra kilo på kroppen ved at spise sødt uden sukker.
Undertitel | en bog om sødemidler |
---|---|
Forfatter | Flemming Hagen Gregersen;Rikke Fog Bach |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. apr. 2007 |
Sideantal | 112 |
Bredde | 204 |
Højde | 206 |
Dybde | 18 |
Vægt | 476 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 20. apr. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717039476 |
ISBN-10 | 8717039479 |
EAN | 9788717039476 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Brian Jensen Line Thornberg |