Saltet og røget

Af: Anders Grøndahl, Hanne Birgitte Grøndahl
178,75 kr
På lager
ISBN
9788717044333
Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning, varmrøgning, hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende, sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.

Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker, som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg, pølser og fisk.

Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry, hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin, enebær og sort peber.

Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning, Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland, som afslører et par af deres favoritter.

Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage, der begge er kommet i flere oplag.
Specifikationer
Forfatter Anders Grøndahl, Hanne Birgitte Grøndahl
Forlag Nyt Nordisk Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. okt. 2014
Sideantal 96
Bredde 188
Højde 224
Dybde 14
Vægt 391
Første udgave 1
Oplagsdato 23. okt. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717044333
ISBN-10 8717044332
EAN 9788717044333
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.