Saltet og røget

Af: Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl
178,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044333
Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning; varmrøgning; hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende; sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.   Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker; som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg; pølser og fisk.   Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry; hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin; enebær og sort peber.   Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning; Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland; som afslører et par af deres favoritter.   Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage; der begge er kommet i flere oplag.
Specifikationer
Forfatter Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. okt. 2014
Sideantal 96
Bredde 188
Højde 224
Dybde 14
Vægt 391
Første udgave 1
Oplagsdato 23. okt. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717044333
ISBN-10 8717044333
EAN 9788717044333
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.