Saltet og røget
178,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044333
Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning; varmrøgning; hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende; sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.
Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker; som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg; pølser og fisk.
Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry; hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin; enebær og sort peber.
Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning; Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland; som afslører et par af deres favoritter.
Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage; der begge er kommet i flere oplag.
Forfatter | Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. okt. 2014 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 188 |
Højde | 224 |
Dybde | 14 |
Vægt | 391 |
Første udgave | 1 |
Oplagsdato | 23. okt. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717044333 |
ISBN-10 | 8717044333 |
EAN | 9788717044333 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |