Smørrebrød

Af: Katrine Klinken
168,75 kr
500
ISBN
9788741365145
Smørrebrød er dansk madtradition i sin reneste form men en tradition, der trænger til at fornyes. Alt for længe har vores klassiske frokost svømmet rundt i frituregryder og for salte og dårlige pålægsvariationer.

Katrine Klinken er en af dem, der gør noget ved behovet for en fornyelse af den danske smørrebrødstradition. En fornyelse, der bygger på det gode i traditionelt smørrebrød, men samtidig udnytter, at det danske køkken har udviklet sig siden midten af 1800-tallet.

Katrine Klinken bruger auberginesmørelse og tapenade. Sushi-ingefær og mangosalsa. Hun inspirerer til at lave kvalitetssmørrebrød af ordentligt brød, gedigent pålæg og pynt, der passer til årstiden. Og bogen har selvfølgelig alle de praktiske tips og nødvendige grundopskrifter på brød, smørelse og pålæg.

Katrine Klinken er kok og ernærings- og husholdningsøkonom, forfatter til en stribe populære kogebøger og fast madskribent på ugebladet Hjemmet og dagbladet Information.
Specifikationer
Forfatter Katrine Klinken
Forlag Thaning & Appel
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. maj 2007
Sideantal 184
Bredde 157
Højde 186
Dybde 20
Vægt 443
Første udgave 2007
Oplagsdato 30. nov. 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788741365145
ISBN-10 8741365143
EAN 9788741365145
Sprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.