Smagen af GRÆSKAR

Af: Maren Korsgaard
67,50 kr
På lager
ISBN
9788793159044

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.

Specifikationer
Forfatter Maren Korsgaard
Forlag Koustrup & Co.
Indbinding Indbundet
Thema koder Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. sep. 2014
Sideantal 128
Bredde 215
Højde 258
Dybde 17
Vægt 693
Første udgave 2014
Oplagsdato 15. sep. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788793159044
ISBN-10 8793159048
EAN 9788793159044
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Lars Møller Nielsen
Omslagsillustrator Kirsten Tind
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.