Smagen af GRÆSKAR
Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.
Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.
En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.
Forfatter | Maren Korsgaard |
---|---|
Forlag | Koustrup & Co. |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. sep. 2014 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 215 |
Højde | 258 |
Dybde | 17 |
Vægt | 693 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 15. sep. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793159044 |
ISBN-10 | 8793159048 |
EAN | 9788793159044 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
Omslagsillustrator | Kirsten Tind |
Illustreret i farver/sh | Nej |