Smagstid

Af: Lars Pedersen;Frantz Maurice Scott Lundby
268,75 kr
558
ISBN
9788792117052
Den perfekte smag på det perfekte tidspunkt.

Smagstid er en gastronomisk rejse med fokus på nordisk mad gennem årets 12 måneder, hvor månedernes særlige karakteristika i forhold til råvarer og gastronomi behandles. Gennem udnyttelse af sæsonens kød, grøntsager og frugter og de optimale tilbered-ningsmetoder for disse afsøges den enkelte måneds yderste gastronomiske potentialer.

Smagstid er en nem tilgængelig tilgang til altid at få den bedste smag ud af nordiske råvarer, når de er allerbedst. Smagstid er opbygget af 12 menuer af 3 retter i linje med ny nordisk madtradition, hvor hver menu er tilegnet en af årets måneder og tidens og nordens bedste råvarer.

I Smagstid kombineres nye innovative opskrifter med årstidsbetonede råvarer med tilberedningsmetoder som er blevet brugt gennem generationer i Norden. Alle opskrifter og metoder er lavet så alle kan gå til dem.
Specifikationer
Undertitel Ny nordisk mad i sæson
Forfatter Lars Pedersen;Frantz Maurice Scott Lundby
Forlag Anblik
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. nov. 2007
Sideantal 118
Bredde 193
Højde 250
Dybde 16
Vægt 634
Første udgave 2007
Oplagsdato 15. nov. 2007
Oplag 1
Udgave 1
Serie Blikgryden
ISBN-13 9788792117052
ISBN-10 8792117058
EAN 9788792117052
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Henrik Vierø Larsen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.