Stegesoen vender tilbage
178,75 kr
På lager
ISBN
9788717043619
Stegeso, römertopf, cocotte, casollette, marmite - kært barn har mange navne!
Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige, for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.
Verdens nemmeste, mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer, der breder sig.
Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.
Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrig samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen, og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.
Undertitel | Nemt og lækkert. Moderne simremad. Og et stort kapitel om at bage fantastiske brød i stegeso. |
---|---|
Forfatter | Anders Grøndahl, Hanne Birgitte Grøndahl |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 8. nov. 2013 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 190 |
Højde | 222 |
Dybde | 13 |
Vægt | 402 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 20. okt. 2014 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043619 |
ISBN-10 | 8717043611 |
EAN | 9788717043619 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |