Stegesoen vender tilbage
178,75 kr
På lager
ISBN
9788717043619
Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite - kært barn har mange navne!
Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.
Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.
Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.
Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.
| Undertitel | Nemt og lækkert. Moderne simremad. Og et stort kapitel om at bage fantastiske brød i stegeso. |
|---|---|
| Forfatter | Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 8. nov. 2013 |
| Sideantal | 96 |
| Bredde | 190 |
| Højde | 222 |
| Dybde | 13 |
| Vægt | 402 |
| Første udgave | 2013 |
| Oplagsdato | 24. maj 2017 |
| Oplag | 3 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717043619 |
| ISBN-10 | 8717043619 |
| EAN | 9788717043619 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





