Stegesoen vender tilbage
178,75 kr
På lager
ISBN
9788717043619
Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite - kært barn har mange navne!
Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.
Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.
Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.
Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.
Undertitel | Nemt og lækkert. Moderne simremad. Og et stort kapitel om at bage fantastiske brød i stegeso. |
---|---|
Forfatter | Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 8. nov. 2013 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 190 |
Højde | 222 |
Dybde | 13 |
Vægt | 402 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 24. maj 2017 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043619 |
ISBN-10 | 8717043619 |
EAN | 9788717043619 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |