Syrn selv

Af: Karin Bojs
248,75 kr
500
ISBN
9788740602340
Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine tv-programmer igen har gjort til et hit i hjemmekøkkenet. 

Kom med i køkkenet, og prøv kræfter med at syrne grøntsager. Syrning vil sige at forædle og konservere grøntsager med hjælp fra mælkesyrebakterier. Syrningen får fine smagsnuancer frem i grøntsagerne, og næringsstoffer bevares. Dine syrnede grøntsager er derfor fyldt med vitaminer, og de giver et friskt pift på frokost- og middagsbordet. I bogen får du en grundig gennemgang af de enkelte trin i syrningen, en række inspirerende opskrifter fra forskellige dele af Europa på syrnede grøntsager og retter, som grøntsagerne passer godt til. Bogen giver desuden tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dyrke dine grøntsager, og et indblik i de processer, der foregår under syrningen, så du får en større forståelse. At syrne grøntsager er helt i tråd med manges ønske om større enkelhed, om at ”gøre det selv” og leve mere bæredygtigt og i tættere kontakt med naturen.
Specifikationer
Undertitel Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier
Forfatter Karin Bojs
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. aug. 2015
Sideantal 148
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 15. aug. 2015
Oplag 0
Udgave 0
ISBN-13 9788740602340
ISBN-10 8740602346
EAN 9788740602340
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.