Syrn selv
248,75 kr
500
ISBN
9788740602340
Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine tv-programmer igen har gjort til et hit i hjemmekøkkenet.
Kom med i køkkenet, og prøv kræfter med at syrne grøntsager. Syrning vil sige at forædle og konservere grøntsager med hjælp fra mælkesyrebakterier. Syrningen får fine smagsnuancer frem i grøntsagerne, og næringsstoffer bevares. Dine syrnede grøntsager er derfor fyldt med vitaminer, og de giver et friskt pift på frokost- og middagsbordet. I bogen får du en grundig gennemgang af de enkelte trin i syrningen, en række inspirerende opskrifter fra forskellige dele af Europa på syrnede grøntsager og retter, som grøntsagerne passer godt til. Bogen giver desuden tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dyrke dine grøntsager, og et indblik i de processer, der foregår under syrningen, så du får en større forståelse. At syrne grøntsager er helt i tråd med manges ønske om større enkelhed, om at ”gøre det selv” og leve mere bæredygtigt og i tættere kontakt med naturen.
Undertitel | Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier |
---|---|
Forfatter | Karin Bojs |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. aug. 2015 |
Sideantal | 148 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. aug. 2015 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788740602340 |
ISBN-10 | 8740602346 |
EAN | 9788740602340 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |