Vanille kogebogen
62,50 kr
500
ISBN
9788799089727
Vanillekogebogen indeholder over 100 opskrifter på forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, supper, saucer, salater mm. - alle med vanille! Bogen indeholder desuden råd og vejledning om valg af vanille og informationer om vanillens mange ´aromagiske´ egenskaber. Opskrifterne er nemme og der er store billeder af alle retter.
Bogen er baseret på Patricia Rain´s ´The Vanilla Chef´ og er bearbejdet og videreudviklet af 3 danske vanillevilde køkkenchefer. Mette Warming - Henne Kirkeby Kro, Anne Bach Pedersen - Hotel- & Restaurantskolen København, Annette Bylov Sørensen - Restaurant Gilleleje Havn i samarbejde med Karsten Kroman.
Bogen er baseret på Patricia Rain´s ´The Vanilla Chef´ og er bearbejdet og videreudviklet af 3 danske vanillevilde køkkenchefer. Mette Warming - Henne Kirkeby Kro, Anne Bach Pedersen - Hotel- & Restaurantskolen København, Annette Bylov Sørensen - Restaurant Gilleleje Havn i samarbejde med Karsten Kroman.
| Undertitel | forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke |
|---|---|
| Forfatter | Karsten Kroman |
| Forlag | Kromans |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 12. dec. 2005 |
| Sideantal | 178 |
| Bredde | 169 |
| Højde | 240 |
| Dybde | 14 |
| Vægt | 441 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 12. dec. 2005 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788799089727 |
| ISBN-10 | 8799089726 |
| EAN | 9788799089727 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Merethe Simonsen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





