Vanille kogebogen

Af: Karsten Kroman
62,50 kr
500
ISBN
9788799089727
Vanillekogebogen indeholder over 100 opskrifter på forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, supper, saucer, salater mm. - alle med vanille! Bogen indeholder desuden råd og vejledning om valg af vanille og informationer om vanillens mange ´aromagiske´ egenskaber. Opskrifterne er nemme og der er store billeder af alle retter.

Bogen er baseret på Patricia Rain´s ´The Vanilla Chef´ og er bearbejdet og videreudviklet af 3 danske vanillevilde køkkenchefer. Mette Warming - Henne Kirkeby Kro, Anne Bach Pedersen - Hotel- & Restaurantskolen København, Annette Bylov Sørensen - Restaurant Gilleleje Havn i samarbejde med Karsten Kroman.
Specifikationer
Undertitel forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke
Forfatter Karsten Kroman
Forlag Kromans
Indbinding Hæftet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. dec. 2005
Sideantal 178
Bredde 169
Højde 240
Dybde 14
Vægt 441
Første udgave 0
Oplagsdato 12. dec. 2005
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799089727
ISBN-10 8799089726
EAN 9788799089727
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Merethe Simonsen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.