Genialt køkken - 100 uimodståelige opskrifter, der sætter forbrændingen i vejret
200,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788756794718
Vil du have dine smagsløg til at synge af fryd? Og kan du lide sunde råvarer i alle regnbuens farver?
Med Genialt køkken får du opskrifter, der pirrer dine smagsløg og får din forbrænding helt i top, lige fra energigivende morgenmad, slankende hoved-retter, mættende mellemmåltider til sunde snacks og lækre kager – for slet ikke at tale om gourmetmad. Alt sammen komponeret med et formål for øje: at give dig et luksus-stofskifte og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!
Gå om bord i bogens 100 uimodståelige opskrifter og få et ´kokketip´ og et ´genialt tip´ til hver ret. Tip om alt lige fra at tilsætte anden frisk frugt eller fisk til indspark om de dejlige råvarer, og hvad netop de gør for dig i form af vitaminer og fibre, samt andre guldkorn om din forbrænding, sundhed og stofskifte.
Grundstenene i opskrifterne er gode råvarer, som du kan finde i det nærmeste supermarked. Tilsæt de rigtige ingredienser som fx kanel på morgenmaden, hvidløg og bønner i suppen, chili til kødretten eller sammensæt fx magert kød med gode proteiner i salaten. Det vil sætte din forbrænding i vejret, optimere din evne til at holde vægten, bevare dine muskler og din knoglestyrke, øge dit stofskifte og give dig mere energi.
Martin Haugaard Zielke er uddannet kok fra Kong Hans Kælder og har firmaet Simply Cooking. Han er desuden forfatter til Powerfood, opskrifter til et sundere liv og fast leverandør til programmet Ha’ det godt på DR1.
Med Genialt køkken får du opskrifter, der pirrer dine smagsløg og får din forbrænding helt i top, lige fra energigivende morgenmad, slankende hoved-retter, mættende mellemmåltider til sunde snacks og lækre kager – for slet ikke at tale om gourmetmad. Alt sammen komponeret med et formål for øje: at give dig et luksus-stofskifte og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!
Gå om bord i bogens 100 uimodståelige opskrifter og få et ´kokketip´ og et ´genialt tip´ til hver ret. Tip om alt lige fra at tilsætte anden frisk frugt eller fisk til indspark om de dejlige råvarer, og hvad netop de gør for dig i form af vitaminer og fibre, samt andre guldkorn om din forbrænding, sundhed og stofskifte.
Grundstenene i opskrifterne er gode råvarer, som du kan finde i det nærmeste supermarked. Tilsæt de rigtige ingredienser som fx kanel på morgenmaden, hvidløg og bønner i suppen, chili til kødretten eller sammensæt fx magert kød med gode proteiner i salaten. Det vil sætte din forbrænding i vejret, optimere din evne til at holde vægten, bevare dine muskler og din knoglestyrke, øge dit stofskifte og give dig mere energi.
Martin Haugaard Zielke er uddannet kok fra Kong Hans Kælder og har firmaet Simply Cooking. Han er desuden forfatter til Powerfood, opskrifter til et sundere liv og fast leverandør til programmet Ha’ det godt på DR1.
Forfatter | Martin Haugaard Zielke |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. mar. 2010 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 196 |
Højde | 255 |
Dybde | 25 |
Vægt | 883 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 26. mar. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756794718 |
EAN | 9788756794718 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |