Webers kylling
Kylling på grill er blevet en klassiker. Her får du opskrifter på alle tænkelige måder at tilberede en kylling på. Lige fra klassisk kyllingesteg og veltillavet kyllingebryst til spændende retter med inspiration fra det marokkanske, indiske og kinesiske køkken.
Du lærer, hvordan kyllingen langsomt steges på et rotisseri og får inspiration til, hvordan kyllingekødet kan udnyttes på helt andre måder – marineres, røges, bruges i salater, tacos, pitabrød osv. Og så er der selvfølgelig vores allesammens favoritter som ’drumsticks’ – kyllingelår – og lækre variationer over temaet af kyllingevinger.
Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Du finder også et tilbehørsafsnit med masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i’et.
Forfatter | Jamie Purviance |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. mar. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 190 |
Højde | 241 |
Dybde | 12 |
Vægt | 450 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 21. mar. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711341728 |
ISBN-10 | 8711341726 |
EAN | 9788711341728 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |