Mad med korn og frø
198,75 kr
På lager
ISBN
9788778871152
I denne bog er der beskrivelser af og madopskrifter med amarant, boghvede, bukke-horn, byg, havre, hirse, hvede, hør, majs, quinoa, ris, rug, sesam, soja og vilde ris. De
i alt ca. 150 opskrifter er på retter, hvor korn og frø indgår som en væsentlig bestanddel - både frokost- og forretter, middagsretter, kogte ting og tilbehør, desserter og søde
sager samt kager.
i alt ca. 150 opskrifter er på retter, hvor korn og frø indgår som en væsentlig bestanddel - både frokost- og forretter, middagsretter, kogte ting og tilbehør, desserter og søde
sager samt kager.
| Undertitel | en kogebog |
|---|---|
| Forfatter | Anemette Olesen |
| Forlag | Frydenlund |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 16. apr. 2004 |
| Sideantal | 142 |
| Bredde | 155 |
| Højde | 227 |
| Dybde | 15 |
| Vægt | 479 |
| Første udgave | 2004 |
| Oplagsdato | 16. apr. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788778871152 |
| ISBN-10 | 8778871158 |
| EAN | 9788778871152 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Oversætter | null |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Hans Olesen |




