Mad med korn og frø
198,75 kr
På lager
ISBN
9788778871152
I denne bog er der beskrivelser af og madopskrifter med amarant, boghvede, bukke-horn, byg, havre, hirse, hvede, hør, majs, quinoa, ris, rug, sesam, soja og vilde ris. De
i alt ca. 150 opskrifter er på retter, hvor korn og frø indgår som en væsentlig bestanddel - både frokost- og forretter, middagsretter, kogte ting og tilbehør, desserter og søde
sager samt kager.
i alt ca. 150 opskrifter er på retter, hvor korn og frø indgår som en væsentlig bestanddel - både frokost- og forretter, middagsretter, kogte ting og tilbehør, desserter og søde
sager samt kager.
Undertitel | en kogebog |
---|---|
Forfatter | Anemette Olesen |
Forlag | Frydenlund |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. apr. 2004 |
Sideantal | 142 |
Bredde | 155 |
Højde | 227 |
Dybde | 15 |
Vægt | 479 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 16. apr. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778871152 |
ISBN-10 | 8778871158 |
EAN | 9788778871152 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Hans Olesen |