Bistro
0,00 kr
500
ISBN
9788712029939
Man kan sige meget om franskmændene, men deres gastronomiske traditioner er ikke til at komme udenom.
Alle, der har rejst i Frankrig, er stødt på de små hyggelige, livlige restauranter, brasserier og bistroer, der serverer den gode franske hverdagsmad.
Det er enkel, men delikat mad som er karakteriseret ved årstidens bedste råvarer og omhyggelig tilberedning.
Denne bog indeholder nogle af køkkenets bedste opskrifter - retter som gratineret løgsuppe, kyllingeleverterrine, fois gras, sauteret andebryst, æbletærte og mange flere.
Alle, der har rejst i Frankrig, er stødt på de små hyggelige, livlige restauranter, brasserier og bistroer, der serverer den gode franske hverdagsmad.
Det er enkel, men delikat mad som er karakteriseret ved årstidens bedste råvarer og omhyggelig tilberedning.
Denne bog indeholder nogle af køkkenets bedste opskrifter - retter som gratineret løgsuppe, kyllingeleverterrine, fois gras, sauteret andebryst, æbletærte og mange flere.
Undertitel | det klassiske franske køkken |
---|---|
Forlag | Gads Forlag |
Indbinding | 89 |
Product Type | 1 |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Sideantal | 128 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Sprog | dan |
Omslagsgrafiker | food photography: Peter Johnson¤assistant food photographer: Dal Harper |
Illustreret i farver/sh | Nej |