Brød, kager og desserter fra Kransekagehuset
197,50 kr
500
ISBN
9788779051638
At Kransekagehuset i København har mange faste kunder, der gerne rejser langt for at komme dertil, er der en grund til. Forretningens indehaver, Jørgen Søgaard Jensen, er nemlig én af Danmarks bedste konditorer, og hans brød, kager og desserter er kendt viden om. I denne bog, efterfølgeren for Kager og konfekt fra Kransekagehuset, giver Jørgen Søgaard Jensen nogle af sine allerbedste opskrifter fra sig, og her er virkelig noget for enhver smag.
Forfatter | Jørgen Søgaard Jensen |
---|---|
Forlag | Klematis |
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. nov. 2000 |
Sideantal | 72 |
Bredde | 244 |
Højde | 225 |
Dybde | 10 |
Vægt | 488 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779051638 |
ISBN-10 | 8779051634 |
EAN | 9788779051638 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |