Det ægte spanske køkken
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717037816
Det ægte spanske køkken er mere end endnu en kogebog. Her tages læseren med på en rejse til Spaniens forskellige egne og maden, som spises der. Hurtigt betages man af den særlige spanske evne til livsglæde over et godt måltid mad med vin og god tid til det hele.
Bogen indeholder mere end 150 illustrerede opskrifter på alt fra indbydende tapas over klassiske gryderetter og vilde og eksotiske retter til søde og delikate desserter fra alle dele af Spanien. Til alle opskrifter er der trin for trin-vejledninger med mange fotos, så det er nemt at følge med, også selv om man ikke er ekspert i et køkken.
Ud over de mange lækre opskrifter er der information om traditionelle redskaber i det spanske køkken, om typiske ingredienser i spansk madlavning, om den spanske mads oprindelse og om traditionelle spisevaner, sociale omgangsformer og de fester og traditioner, som har givet inspiration til en vifte af fantastiske retter.
Mange kulturer har haft indflydelse på det spanske køkken, herunder nordafrikansk, jødisk, fransk og amerikansk kultur, og spanierne har gennem tiden plukket det bedste fra alle disse kulturer. Med denne kogebog kan læseren gøre det samme og dermed skabe smagen af Spanien i sit eget hjem med retter som Cocido fra Madrid, paella fra Valencia og fyldig og flødeagtig Creme Catalana.
Bogen indeholder mere end 150 illustrerede opskrifter på alt fra indbydende tapas over klassiske gryderetter og vilde og eksotiske retter til søde og delikate desserter fra alle dele af Spanien. Til alle opskrifter er der trin for trin-vejledninger med mange fotos, så det er nemt at følge med, også selv om man ikke er ekspert i et køkken.
Ud over de mange lækre opskrifter er der information om traditionelle redskaber i det spanske køkken, om typiske ingredienser i spansk madlavning, om den spanske mads oprindelse og om traditionelle spisevaner, sociale omgangsformer og de fester og traditioner, som har givet inspiration til en vifte af fantastiske retter.
Mange kulturer har haft indflydelse på det spanske køkken, herunder nordafrikansk, jødisk, fransk og amerikansk kultur, og spanierne har gennem tiden plukket det bedste fra alle disse kulturer. Med denne kogebog kan læseren gøre det samme og dermed skabe smagen af Spanien i sit eget hjem med retter som Cocido fra Madrid, paella fra Valencia og fyldig og flødeagtig Creme Catalana.
Forfatter | Pepita Aris |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. nov. 2004 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 236 |
Højde | 305 |
Dybde | 26 |
Vægt | 1512 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 24. nov. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717037816 |
ISBN-10 | 8717037816 |
EAN | 9788717037816 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |