Det molekylære køkken
268,75 kr
På lager
ISBN
9788717043718
Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.
| Forfatter | Jozef Youssef |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 8. nov. 2013 |
| Sideantal | 240 |
| Bredde | 200 |
| Højde | 320 |
| Dybde | 20 |
| Vægt | 400 |
| Første udgave | 2013 |
| Oplagsdato | 8. nov. 2013 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717043718 |
| ISBN-10 | 8717043718 |
| EAN | 9788717043718 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





