Det molekylære køkken
268,75 kr
På lager
ISBN
9788717043718
Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.
Forfatter | Jozef Youssef |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 8. nov. 2013 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 211 |
Højde | 229 |
Dybde | 26 |
Vægt | 948 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 8. nov. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043718 |
ISBN-10 | 8717043718 |
EAN | 9788717043718 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |