Det molekylære køkken
268,75 kr
På lager
ISBN
9788717043718
Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal, kok og ejer af The Fat Duck , en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien, og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter.
Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke, men metoderne er efterhånden blevet tilpasset , så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum, fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.
Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier, fra den molekylære gastronomi. Teknikker, der kræver specialudstyr, vises både med professionelle værktøjer og variationer, der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.
Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter, der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.
Forfatter | Jozef Youssef |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 8. nov. 2013 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 211 |
Højde | 229 |
Dybde | 26 |
Vægt | 948 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 8. nov. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043718 |
ISBN-10 | 8717043719 |
EAN | 9788717043718 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |