Fremtidens brød af fortidens korn

Af: Jørn Ussing Larsen
167,50 kr
500
ISBN
9788790181574
På det biodynamiske og økologiske bageri Aurion i Hjørring har konditor Jørn Ussing Larsen i de seneste år arbejdet med de gamle kornarter, enkorn, emmer, spelt og kæmpedurum; kortarter som det har vist sig tåles af visse allergikere.

I denne bog fortælles om erfaringerne med de gamle kornarter, deres historie og næringsværdi. Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter på lækkert og nærende brød bagt af dise kornarter. Der er i opskrifterne anvendt forskellige hævemetoder, og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.

Jørn Ussing Larsnes grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet".
Specifikationer
Forfatter Jørn Ussing Larsen
Forlag Olivia¤for Bageriet Aurion
Indbinding Indbundet
Thema koder Agronomi og planteproduktion, Kogebøger: bagning, brød og kager
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 6. jan. 1998
Sideantal 140
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 16. apr. 2004
Oplag 4
Udgave 1
ISBN-13 9788790181574
ISBN-10 8790181573
EAN 9788790181574
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.