Fremtidens brød af fortidens korn
167,50 kr
500
ISBN
9788790181574
På det biodynamiske og økologiske bageri Aurion i Hjørring har konditor Jørn Ussing Larsen i de seneste år arbejdet med de gamle kornarter, enkorn, emmer, spelt og kæmpedurum; kortarter som det har vist sig tåles af visse allergikere.
I denne bog fortælles om erfaringerne med de gamle kornarter, deres historie og næringsværdi. Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter på lækkert og nærende brød bagt af dise kornarter. Der er i opskrifterne anvendt forskellige hævemetoder, og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.
Jørn Ussing Larsnes grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet".
I denne bog fortælles om erfaringerne med de gamle kornarter, deres historie og næringsværdi. Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter på lækkert og nærende brød bagt af dise kornarter. Der er i opskrifterne anvendt forskellige hævemetoder, og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.
Jørn Ussing Larsnes grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet".
Forfatter | Jørn Ussing Larsen |
---|---|
Forlag | Olivia¤for Bageriet Aurion |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Agronomi og planteproduktion, Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. jan. 1998 |
Sideantal | 140 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 16. apr. 2004 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788790181574 |
ISBN-10 | 8790181573 |
EAN | 9788790181574 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |