Gin til den kolde tid

Af: Iben Diamant
68,75 kr
På lager
ISBN
9788763862790
Ny skøn bog af gindronnngen Iben Diamant Ibens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch.  Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.
Specifikationer
Forfatter Iben Diamant
Forlag Rosinante
Indbinding Indbundet
Thema koder Mad og drikke: spiritus og cocktails
Varegruppe Vin, Spiritus & Øl
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 25. okt. 2019
Sideantal 128
Bredde 0
Højde 0
Dybde 16
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 25. okt. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788763862790
ISBN-10 8763862790
EAN 9788763862790
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Christine Clemmensen
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Dan Nielsen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.