KÅL
KÅL i en billigere og lettere version!
Kogebogen KÅL fra FADL's Forlag er den ultimative kogebog med kålopskrifter, og den er spækket med inspiration til hvad man kan kalde grøntsagernes svar på dåsemad. Kålen har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter.
KÅL er skrevet af kokken Peter Nøhr Christensen og historikeren Asmus Gamdrup Petersen Jensen, og det er med deres store fælles interesse i madlavning og madhistorie, at denne kogebog er blevet til. Som læser får man masser inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Den kan både koges, bages, steges, sauteres, dampes, blancheres, braiseres, saltbages og syltes.
Bogen er bygget op efter et simpelt princip. Der er 13 kapitler, som er inddelt i kåltyper. Hvert kapitel indledes med en fortælling om, hvordan kålen har været dyrket, tilberedt og spist gennem historien. Herefter følger en række opskrifter med hver kåltype, og i alt når bogen omkring både forretter, hovedretter og ja, også desserter med kål.
Undertitel | 2. udgave |
---|---|
Forfatter | Peter Nøhr Christensen & Asmus Gamdrup Petersen Jensen |
Forlag | FADL's Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 21. jan. 2019 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 21. jan. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788793590830 |
ISBN-10 | 8793590830 |
EAN | 9788793590830 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |