KRYDDERSNAPS

Af: Peter Friis Møller
98,75 kr
På lager
ISBN
9788793159051

Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller planter og væske Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, huske man, hvor man plukkede den pågældende plante.

 

Peter Friis Møller har gennem livet opbygget et stort ´flaske-herbarium´ og i denne bog giver han sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker. Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Skriver hver uge om have og natur i Weekendavisen og er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. Danmarks insekter, Danmarks træer og buske, Danmarks Skove og Skovene (Naturen i Danmark).

 

Susanne Weitemeyer har tegnet de smukke planter.

 

Specifikationer
Undertitel Velsmag på flasker
Forfatter Peter Friis Møller
Forlag Koustrup & Co.
Indbinding Indbundet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Vin, Spiritus & Øl
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 24. sep. 2014
Sideantal 96
Bredde 128
Højde 174
Dybde 14
Vægt 219
Første udgave 2014
Oplagsdato 1. apr. 2016
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788793159051
ISBN-10 8793159056
EAN 9788793159051
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Steen Frimodt
Omslagsillustrator Susanne Weitermeyer
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.