Mad
298,75 kr
500
ISBN
9788712037071
Spændende, nyrevideret udgave af et standardværk blandt kogebøger på dansk. På én gang grundkogebog og køkkenskole. En klassiker, der er fulgt med tiden! En moderne, inspirerende og grundig bog til alle, der interesserer sig for råvarer og madlavning.
Bogen indeholder ca. 1.000 opskrifter, både klassiske retter og helt
nutidige retter fra hele verden. Der er grundige beskrivelser af alle råvarer og madlavningsmetoder, og alt er ajourført med den nyeste viden.
Trin-for-trin-fotos beskriver de vigtigste teknikker. Detaljerede indgange til bogens opskrifter giver inspiration til alle typer af måltider.
Undertitel | grundkogebog & køkkenskole |
---|---|
Forfatter | Ingeborg Suhr |
Forlag | Gad |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. dec. 2005 |
Sideantal | 499 |
Bredde | 215 |
Højde | 231 |
Dybde | 30 |
Vægt | 1334 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 14. dec. 2005 |
Oplag | 2 |
Udgave | 6 |
ISBN-13 | 9788712037071 |
ISBN-10 | 8712037079 |
EAN | 9788712037071 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |