Sans for chokolade
298,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788770558501
Sans for chokolade fik Rasmus Bo Bojesen, da han for mange år siden blev oplært i Monsieur Bernachons lille chokoladeværksted i Frankrig. Siden har chokolade været hans hjertebarn, og han har udviklet sin egne hjemmelavede chokolade helt fra grunden, der af flere internationale kendere, regnes for noget af det bedste chokolade i verden.*
I denne bog bringer han en række af sine allerbedste opskrifter på såvel drikke, kager, desserter, is og konfekt samt chokolade brugt i det salte køkken. Mange er ligetil - nogle giver udfordringer.
Rasmus Bo Bojesen fortæller også sin egen historie, fra han som 15-årig drog til søs som skibskok, til han i dag står i spidsen for Bojesen Chokolade, konferencecentret Bojesen på Axelborg og Bojesen i Operaen.
Sans for chokolade er en lækkerbisken for alle chokoladeslikmunde.
* http://www.chocolatereviews.co.uk/bojesen-wild-bolivian/
I denne bog bringer han en række af sine allerbedste opskrifter på såvel drikke, kager, desserter, is og konfekt samt chokolade brugt i det salte køkken. Mange er ligetil - nogle giver udfordringer.
Rasmus Bo Bojesen fortæller også sin egen historie, fra han som 15-årig drog til søs som skibskok, til han i dag står i spidsen for Bojesen Chokolade, konferencecentret Bojesen på Axelborg og Bojesen i Operaen.
Sans for chokolade er en lækkerbisken for alle chokoladeslikmunde.
* http://www.chocolatereviews.co.uk/bojesen-wild-bolivian/
Forfatter | Rasmus Bo Bojesen |
---|---|
Forlag | People's Press |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. sep. 2010 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 231 |
Højde | 277 |
Dybde | 23 |
Vægt | 1080 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 15. okt. 2010 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770558501 |
EAN | 9788770558501 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |