Svampekogebogen
198,75 kr
555
ISBN
9788711504475
Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?
Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.
PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.
Forfatter | Phillippe Emanuelli |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2016 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 175 |
Højde | 247 |
Dybde | 24 |
Vægt | 768 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 1. aug. 2016 |
Oplag | 2 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711504475 |
ISBN-10 | 8711504471 |
EAN | 9788711504475 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |