Svampekogebogen
198,75 kr
555
ISBN
9788711504475
Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?
Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.
PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.
| Forfatter | Phillippe Emanuelli |
|---|---|
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 1. jul. 2016 |
| Sideantal | 288 |
| Bredde | 175 |
| Højde | 247 |
| Dybde | 24 |
| Vægt | 768 |
| Første udgave | 2015 |
| Oplagsdato | 1. aug. 2016 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788711504475 |
| ISBN-10 | 8711504471 |
| EAN | 9788711504475 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





